Op 6 juli laatste schaakavond voor de jeugd in denksportcentrum De Hoog!

Maandag 6 juli is er weer een schaakavond voor de jeugd in ons eigen Denksportcentrum De Hoog. Dat is dan meteen de slotavond van dit seizoen. We hebben die avond doorgeefschaak voor alle jeugd, gevolgd door een feestelijke diploma- en prijsuitreiking. Wij hopen alle jeugdleden dan te mogen begroeten en weer gezellig ‘in het echt’ te zien schaken, na ruim 3 maanden alleen maar online tegen elkaar geschaakt te hebben.

Let op: vanwege de nog steeds van kracht zijnde anti-corona maatregelen zijn ouders NIET toegelaten in de speelzaal (m.u.v. de vaste jeugdbegeleiders). Als het mooi weer is zullen we de prijsuitreiking buiten op het parkeerterrein houden, zodat de ouders die dan wel mee kunnen maken. De prijsuitreiking begint omstreeks 19.45 uur en duurt tot ca. 20.00 uur.

Uitgebreidere informatie over het weer opstarten van het schaken bij Messemaker is te vinden in onderstaande bericht. Speciale aandacht wordt gevraagd voor de daarin (op pag. 3) genoemde hygi├źne- en huisregels van De Hoog.

Voor de liefhebbers hebben we dan voor de jeugd op woensdagmiddag 8 juli nog een Watertorentoernooi, zie hiervoor het bericht elders op deze website.

Messemaker aan Zet Online Special