Overweeg je seniorlid te worden van Messemaker 1847?

Meespelen

Wij nodigen je van harte uit om te komen kijken en mee te spelen op onze club op maandagavond. Vanaf 20:00 uur spelen we dan een ronde voor de interne competitie. Iedereen kan hier aan meedoen en je kunt ieder moment van het seizoen instappen. Je wordt ingedeeld op je eigen speelsterkte.

Kun je niet elke week komen? Geen enkel probleem: je mag net zo vaak (of weinig) komen als je wilt. Gemiddeld spelen er zo’n 30 seniorleden mee. Op deze manier krijg je een goede indruk van de sfeer op de club.

Speellocatie

We spelen in het Denksportcentrum De Hoog,  Nieuwe Gouwe Oostzijde 11b,  2801 SB Gouda. Een heel mooie speellocatie met eigen bar. Het is goed op de fiets bereikbaar en voor degenen die met de auto komen: we hebben voldoende parkeergelegenheid bij de speellocatie. Zie ook de routebeschrijving.

Leden

Messemaker-1847 heeft een breed ledenbestand van totaal 75 leden, inclusief de jeugdleden. Seniorleden zijn er in de leeftijd van 23 tot 84 jaar. De speelsterkte varieert van huisschaker tot ervaren clubschaker. Voor iedereen kunnen trainingen (vrijwillig) georganiseerd worden, zodat ieder op zijn eigen niveau zijn schaakvaardigheden kan verbeteren. Ook zijn er schaakboeken en -software beschikbaar, waarmee je ook jezelf kan trainen.

Als je een avond wilt meespelen dan graag ruim op tijd komen, uiterlijk om 19:45 uur. Een e-mail vooraf sturen stelt onze interne competitieleider Minas Avedissian zeer op prijs: intern-wedstrijdleider@messemaker-1847.nl.

Lidmaatschap

Na vier avonden spelen vragen we of je lid wilt worden. Je geeft dan je persoonlijke gegevens door aan de secretaris en die meldt je aan bij de KNSB (Koninklijke Nederlandse Schaakbond) en de regionale bond: RSB (Rotterdamse Schaakbond). Je ontvangt dan het blad Schaakmagazine, het ledenblad van de KNSB. Het lidmaatschap van Messemaker 1847 kost voor volwassenen € 130,- per seizoen (1 juli t/m 30 juni).

Voor meer informatie kun je een mail sturen naar info@messemaker-1847.nl .

Kom eens op bezoek!